Beoordelingen

Facebook

Via onze facebookpagina... ontvangen wij regelmatig positieve berichten van klanten. Lees hieronder een aantal van deze berichten:


Geschreven op: 07-08-2015
door: Hank Kooijmans

Niks dan lof voor DSV Apparatuurverzekering. Snelle en correcte afhandeling van de schade die ik door één of ander boefje heb geleden. Top nogmaals bedankt.


Geschreven op: 24-03-2015
door: Bart van Hattum

Via mijn beroepsvereniging NVJ bij deze verzekeraar terecht gekomen. Heel erg tevreden! Het is fijn om je inventarislijst via een web-based tool te kunnen beheren. Snelle korte lijnen en duidelijke communicatie. Helaas, na een valpartij, afgelopen zaterdag gebruik moeten maken van het online schadeformulier. Daarna was alles binnen twee werkdagen geregeld en mijn schade is inmiddels uitgekeerd. Bedank DSV / Ron!


Geschreven door: Geert van Tol

Helaas had ik schade aan mijn apparatuur. De verzekering heeft de (geoffreerde) reparatiekosten nog sneller uitgekeerd dan dat de reparatie klaar was! Dan weet je wat je verzekering waard is.


Geschreven door: Ton C. Kroon

Eén van de weinige verzekeraars waar dingen gesmeerd lopen, inzichtelijk en overzichtelijk blijven. Gelukkig nog nooit een beroep op ze hoeven doen voor een schade-uitkering. Maar ik heb er het volste vertrouwen in dat zelfs dat goed gaat. Pragmatisch, helder, direct... Daar wordt een klant blij van!