Over de apparatuurverzekering

Waarom een Apparatuurverzekering?

  • Uw kostbare apparatuur het gehele jaar op All Risks condities verzekerd;
  • De dekking is 24 uur per dag van kracht, in uw woning of bedrijf, tijdens vervoer en gebruik;
  • Uw apparatuur is zonder afschrijving of ingewikkelde nieuwwaarderegeling voor het verzekerde bedrag verzekerd.
  • U kiest zelf het dekkingsgebied dat u nodig heeft, Nederland, Europa of de gehele wereld;
  • Niet alleen voor professioneel gebruik maar ook voor de hobbyist die zijn apparatuur goed verzekerd wil hebben;
  • Automatische dekking voor vervangen, nieuw aangeschafte, gehuurde en geleende apparatuur tot maximaal 20% van de totaal verzekerde som;
  • Er zijn uitbreidingsmogelijkheden voor verhuur, molestdekking in oorlogsgebieden en apparatuur niet in eigendom;
  • Uitermate scherpe premies met een razendsnelle schadeafwikkeling.
  • Schadevergoeding voor onbruikbare objectieven e.d. waarvan de body onherstelbaar beschadigd en niet meer leverbaar is.

Uniek product

Wij hebben dit unieke apparatuurproduct ontwikkeld voor zowel professionelen als particulieren. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid in dit segment hebben wij speciale afspraken kunnen maken met verzekeraars. 


Eenvoudig en snel

Verzekerden kunnen eenvoudig en hun verzekering zelf online regelen. Wij zorgen voor snelle afhandeling van aanvragen, mutaties en schadeclaims.


Klachtenregeling

Indien u onverhoopt niet tevreden bent over onze dienstverlening, dan kunt op de volgende manieren uw klacht en/of suggestie indienen.

Per post:

DSV Assurantiegroep B.V.
T.a.v. de directie
s-Gravelandseweg 69
Postbus 1611
1200 BP Hilversum


Per e-mail:

info@dsv-insurance.nl

Telefonisch: 035 - 7517945

Na ontvangst van uw klacht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Mochten wij gezamenlijk niet tot een bevredigende oplossing kunnen komen, dan kunt u met uw klacht terecht bij het Klachteninstituut Financiƫle Dienstverlening, Postbus 93257, 2509 AG, DEN HAAG, telefoon 070 333 8999, website: www.kifid.nl. U kunt zich tevens tot de Burgerrechter wenden.

Dienstenwijzer

De DSV Dienstenwijzer voorziet u van alle informatie die wij u dienen te verschaffen op grond van de Wet op het financieel toezicht (WFT).
Klik hier om de dienstenwijzer te downloaden...

Samenwerking

DSV heeft voor haar apparatuurverzekering samenwerkingsverbanden afgesloten met verenigingen zoals de Nederlandse Vereniging van Journalisten, VERS nieuwe film- en televisiemakers, Nikon Club Nederland, Birdpix, Photofacts, Filmpeople/Filmstart en de Nederlandse Organisatie Van Audiovisuele amateurs (NOVA) . Via deze verenigingen en clubs kunt u op nog aantrekkelijkere wijze uw apparatuurverzekering onderbrengen. Daarnaast krijgt u vanuit de vereniging uiteraard ondersteuning voor het gebruik van al uw kostbare apparatuur.

Execution only

Als u via deze website zelf een berekening maakt of een apparatuurverzekering sluit, dan handelt u volgens het principe van "execution only". Dat wil zeggen dat u van ons, DSV Assurantiegroep B.V., geen advies krijgt over dit specifieke verzekeringsproduct. Wij zullen derhalve voor de verzekering van uw apparatuur geen alternatieve offertes bij andere verzekeraars opvragen. Zijn er in uw situatie specifieke omstandigheden of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies dan kunt u uiteraard voor al uw verzekeringsoplossingen contact met ons opnemen. Wij zijn u daarbij vanzelfsprekend graag van dienst.