Overige verzekeringen

Particuliere schadeverzekeringen

De laatste tijd bereiken ons steeds meer vragen met betrekking tot andere verzekeringen dan de apparatuurverzekering. Voor uw particuliere schadeverzekeringen hebben wij recentelijk besloten hiervoor bijzondere afspraken te maken met Allianz Nederland Schadeverzekering N.V.

Allianz heeft zich hierbij bereid getoond om tegen zeer aantrekkelijke tarieven met hoge standaard kortingen, ruime verzekeringsoplossingen aan te bieden. De contacten lopen hierbij primair rechtstreeks tussen u en Allianz. In geval van problemen kunt u uiteraard altijd een beroep op ons doen. 

Met de onderstaande link kunt u nu snel en eenvoudig nagaan wat deze samenwerking voor u kan betekenen. 

Kijken kost niets tenslotte! 

Als u gebruik maakt van deze link, komt u terecht in een webomgeving van Allianz.


Collectieve Zorgverzekering

Iedereen die in Nederland woont of werkt, is wettelijk verplicht een basisverzekering te hebben. Met deze basisverzekering ben je verzekerd voor de standaardzorg van bijvoorbeeld een huisarts, ziekenhuis of apotheek. Daarnaast kan iedereen zich (vrijwillig) aanvullend verzekeren voor kosten die de basisverzekering niet vergoedt.


Bent u zelfstandig ondernemer en staat uw bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, dan kunt u gebruik maken van het MKB DSV collectief:

Bent u particulier klik dan hier en maak een premieberekening van een collectieve zorgverzekering met extra voordeel.

Zakelijke verzekeringen

Voor uw zakelijke verzekeringen is een goede inventarisatie van uw verzekeringswensen noodzakelijk. Veelal spelen daarbij specifieke verzekeringsbehoeftes een rol waardoor standaardoplossingen niet altijd de juiste zijn. Met de link voor zakelijk contact kunt u uw contactgegevens achterlaten waarna wij binnen twee werkdagen contact met u op zullen nemen om de verzekeringsmogelijkheden te bespreken. Mocht u op korte termijn de mogelijkheden willen bespreken, aarzelt u dan niet en neemt u even telefonisch contact met ons op. Wij staan u graag te woord!!